Forteclok stampani podovi

Forteclok stampani podovi  da promenite izgled svog prostora na originalan način? Da li vam je potreban logo kompanije ili drugi motiv na podu? U ove svrhe nudimo uslugu štampanja podnih ploca, zahvaljujući kojoj nema ograničenja za maštu. Štampamo pločice koristeći najnoviju tehnologiju štampe, što garantuje kvalitet boja i neograničene mogućnosti. Možete da izaberete između standardnih otisaka koje imamo u ponudi (GRANIT i MAKS otisci) ili možete da napravite sopstveni dizajn (CUSTOM otisci).

Štampa PVC pločica je posebno pogodna za: Sajmovi i druge kratkoročne izložbe Mesta u garažama, skladištima i proizvodnim halama izvan glavnog hodnika kretanja / putovanja Prostori u kućama – svlačionice, plakari, kancelarije Izložbeni saloni i dizajnerski saloni Trajnost štampe PVC popločavanja zavisi od intenziteta upotrebe poda u odabranom prostoru i načina površinske obrade. Štampane pločice, koje planirate da postavite na posećena mesta, potrebno je obraditi PU lakom koji će produžiti životni vek otiska. Više o usluzi krečenja možete pronaći ovde.Lakiranje PVC pločica Fortelock Lakiranje daje podu reprezentativan izgled, povećanu trajnost i olakšava održavanje. Rezultat je funkcionalan pod koji je lep na pogled i prijatan na dodir. Bojenje pločica sa štampom Kada naručujete štampane pločice, lakiranje je preporučeni deo završne obrade poda. Korišćeni PU lak štiti odabrani otisak, produžava njegovu trajnost tokom čišćenja i poboljšava boje.

Ako ne želite da slikate, molimo vas da nas unapred obavestite. Lakiranje pločnika bez štampe Svojim kupcima nudimo mogućnost lakiranja čak i standardnih Fortelock pločica. Ovaj proces nije potreban. Pločice su izdržljive, neklizajuće već u sirovom stanju. Kupci koriste ovu opciju da bi olakšali naknadno održavanje i poboljšali izgled.

Ниједан производ не одговара изабраним критеријумима.